-=[BIC Flex 5 Hybrid rakhyvel ]=-

En hyvel som ligger mycket bra i handen (jag har normal stora händer). Bra vikt och god ergonomi. En sak jag inte tycker om, är metallkulan på ovansidan, som släpper bladet. Jag gissar på att dom ville vara lite ”udda” och valde en metallkula istället för en plastknapp som alla andra använder. Men ur allergi syfte så är det ett dumt beslut + produktionskostnaderna måste vara högre jämfört med en liten plastknapp. Sen så framkommer det inte vilken sort metall det är. Kort och gott så är det en bra hyvel. Om ni är skeptiska som jag var i början, om kulan är hal när man är våt och har rakgel så kan jag säga er att man får lika bra grepp om den som en plastknapp. Jag upplever att dom inte är riktigt lika vassa som konkurrenterna, men vi pratar om en mycket liten marginal. Jag kommer utan tvekan att köpa dessa när jag ser dem i handlen

Comments are closed.

Post Navigation