Inatt drömde jag en väldigt förvirrande och konstig dröm, om Stockholms Malin. Malin.. Ja Malin. En person jag skulle vilja dejta. En person som lyssnar på vad man säger. En person som gjorde mig nervös, för jag visste inte vad jag skulle göra. När vi satt där på golvet och pratade, sen satte hos vid bordet och åt. -”Ska jag ta hennes hand?” tanke kom upp. Men det kanske är för ”ungdomligt” ? Hoppas jag kan finna en Skåne Malin. Men tillbaka till drömmen. Skulle ha skrivet om drömmen tidigare för minns inte den lika bra nu, som för ett par timmar sen. Men jag ”jagade” henne, för jag var kär i henne och hon skickade massa sexuella filmer till mig, där hon och en färgad man har samlag (fucking hardcore samlag..). Sen kör hon bil och filmar hennes fötter och skickar till mig. Tror att vi hade ett förhållande, och hon ville ha mig hängande i en tråd.
Jag sexuellaserar verkligen inte Malin. Sure hon är en attraktiv tjej, men jag objektiviserar inte henne. ingen snuskig tanke i huvudet så långt ögat kan se, nå? eller vad man säger. Och att hon har samlag med en färgad man, wtf?`varför just en färgad man. Jag har inget emot färgade personer. Jag tycker alla är lika dumma i huvudet =) Men det var en stor betydelse att det var en färgad person hon hade samlag med. Hade känslan hämnd i kroppen när jag vaknade. Att hon skulle hämnas. Intressant vad hjärtan pusslar ihop till oss.

Comments are closed.

Post Navigation